Інтер'єр без "шкідливих звичок"

Фото: freshome

Здоровий спосіб життя у всіх в основному асоціюється з правильним харчуванням, позитивним мисленням, заняттям спортом.

Ми розповімо кілька секретів в облаштуванні інтер'єру, які допоможуть вам виховати правильні звички.

Здоровий сон - гарне самопочуття, бадьорий настрій, ефективне проведення часу.

Секрет здорового повноцінного сну - затишна спальня і зручне ліжко. Нехай ця кімната буде тихою, спокійною, холодною. У ній немає місця комп'ютера або телевізора. А на час сну краще і зовсім відключати wi-fi. Спальню не потрібно змушувати меблями, яка буде тільки з'їдати простір і збирати пил. Потрібна лише зручна якісна ліжко, приліжкові тумби, ортопедичний матрац і подушки, білизна з натуральних тканин. Ліжко - звичайно ж з натурального дерева, з якісною ламелью. У компанії Volen ви можете купити якісну ліжко з натурального дерева в місті Черкаси або замовити ліжко за вашим індивідуальним замовленням.

В ідеалі - виділіть простір в будинку для занять фізкультурою, прикріпіть турнік або навіть невелику гімнастичну стінку. Але "в ідеалі" виходить рідко. Не поспішайте засмучуватися. Оптимізуйте розміщення меблів таким чином, щоб у вас залишалося достатньо місця, де можна розгорнути килимок для йоги, покласти гантельки, гімнастичний м'яч і скакалку. Якщо все це буде на увазі - більше шансів, що ви всім цим скористаєтеся.

Ще одна хитрість - сховайте пульт від телевізора. Кількість пройдених кроків в день різко збільшиться)

При облаштуванні кухні ми намагаємося обзавестися великим, краще двухдверним, холодильником. А потім його хочеться змусити їжею "про запас". Хоча на практиці набагато здоровіше їсти свіжі продукти. Тому рекомендуємо подумати над придбанням невеликої холодильника: ви заощадите гроші на його покупку, на придбання їжі, так як будете купувати тільки те, з'їсте найближчим часом, і в вашому раціоні завжди будуть свіжі продукти.

Радимо купити якісний обідній стіл з натурального дерева. Адже це те місце, яке об'єднує родину, збирає друзів. Замовити стіл з дерева в місті Черкаси ви можете у виробника Volen.

А на столі нехай стоїть тарілка з сухофруктами або горіхами. Корисні перекусу допоможуть не переїдати під час основних прийомів їжі.

А навколо столу потрібні стільці. Майстри компанії Volen роблять як зручні стільці зі спинкою з натурального дерева, так і табурети (без спинки) - буде стимул тримати поставу і підкачати м'язи спини.

І в цілому, звичайно ж, ми рекомендуємо в оформленні інтер'єру максимально використовувати натуральні матеріали. Двері і меблі замовляти з натурального дерева, які створять атмосферу затишку, теплоти на довгі роки, подарують гарний настрій вам і вашим близьким.

 

phone