Знайомство з компанією Volen або Чому ми працюємо тільки з натуральним деревом

Дорогі друзі, клієнти, читачі, вас вітає на своєму сайті компанія Volen - український виробник, який створює з натуральної деревини затишок, домашнє тепло, творчу атмосферу у ваших оселях, офісах та у будь-якому іншому просторі. Ми робимо меблі, міжкімнатні двері, сходи та інші елементи інтер'єру з масиву дерева.

Ми працюємо з нашими клієнтами за індивідуальними замовленнями. Це означає, що у нас ви можете замовити меблі, які враховують всі особливості приміщення, нестандартних розмірів та конфігурації, які ви підгледіли на Pinterest або під час закордонної подорожі. Ми втілюємо будь-які бажання наших клієнтів. В той же час наші майстри завжди підкажуть та проконсультують, чи будуть меблі з картинки такими ж гарними та функціональними в реальності. Завдяки цьому ми обов'язково досягаємо ідеального результату.

Тому, якщо вам потрібен такий самий комод, але з перламутровими ручками :), з Volen його не прийдеться шукати, ми його створимо.

Volen працює тільки з натуральною деревиною. Це рішення було прийняте ще у момент створення компанії і вже майже 20 років ми йому не зраджуємо.

Ми не працюємо з ДСП. Просто ми не хочемо, щоб “пластмасовий світ” переміг.

Для нас дерево - це живий, справжній, теплий, неповторний, гарний матеріал.

Навіть у своїй недосконалості дерево прекрасне.

Дерево довговічне.

З часом воно лише кращає.

Натуральна деревина не вибаглива у догляді.

І меблі з натурального дерева виходять гарними, неповторними, теплими і справжніми. Вони слугують вам довгі роки і з віком отримують шляхетне звання антиквариату.

А ще дерев'яні меблі - це стильно й актуально. Дерево підлаштовується під сучасні тенденції. Зараз користується популярність стиль лофт, скандинавські нотки в інтер'єрі. Ці стилі фактично неможливо втілити без дерев'яних меблів.

Дерево чудово товаришує з іншими матеріалами - склом, бетоном, епоксидною смолою. Такі ансамблі виходять дуже цікавими.

Існує думка, що меблі з натурального дерева - це дуже дорого та недоступно.

Насправді це не так. По-перше, сьогодні в Україні вироби з якісного, виготовленого в Європі, ДСП, з якісною фурнітурою за ціною не поступаються дерев'яним меблям. По-друге, думаю ніхто не буде заперечувати, що будь-яка робота оплачується, а якісні меблі з натурального дерева - це результат кваліфікованої праці цілої команди спеціалістів - дизайнера, тесляра, шліфувальника та маляра.

Ми з впевненістю стверджуємо, що меблі з натурального дерева - це вкладення грошей, про яке не прийдеться жалкувати.

phone